Suzhou Leyang Technology Co.,Ltd.

Formsprutning

Släpp tid: 2020-07-30 14:09:48  träffar: 15

    Formsprutning är en metod för att producera former för industriprodukter. Produkter använder vanligtvis formsprutning av gummi och formsprutning av plast.  

    Formsprutning kan också delas in i formsprutningsmetod och formgjutningsmetod.


Huvudsorter:

1. Formsprutning av gummi: Formsprutning av gummi är en produktionsmetod där gummi injiceras direkt från fatet i modellen för att vulkanisera. Fördelarna med formsprutning av gummi är: även om det är en intermittent operation, gjutningscykeln är kort, produktionseffektiviteten är hög, förberedelseprocessen för uren elimineras, arbetskraftsintensiteten är liten och produktkvaliteten är utmärkt.


2. Plastinjektion: Plastinjektion är en metod för plastprodukter. Den smälta plasten injiceras i plastproduktformen genom tryck och kyls sedan och formas för att erhålla olika plastdelar. Det finns mekaniska formsprutningsmaskiner avsedda för formsprutning. Den mest använda plasten är polystyren.


3. Gjutning och formsprutning: Den resulterande formen är ofta slutprodukten, och ingen annan bearbetning krävs innan installation eller användning som slutprodukt. Många detaljer, såsom utsprång, revben och trådar, kan formas i ett steg av formsprutning.



Tidigare: Utvecklingen trend för plast mol...

Nästa: Vilka är de viktigaste råvarorn...